به وبلاگ زیستکده قلعه تل خوش آمدید.
امیدوارم مطالب وبلاگ ، مفید و سود مند واقع بشوند و لحظات خوشی را سپری کنید . از نظرات سازنده خود ما را بی بهره نگذارید .
شاید تصور کنید که علت اصلی مقاومت شترها در مقابل کمبود آب، وجود کوهان آنهاست که به تصور بعضی به عنوان یک مخزن ذخیره ی آب است در حالی که در واقع این طور نیست
نوشته شده توسط | لينک ثابت
|دو شنبه 22 تير 1394برچسب:,
|
نحوه خوابیدن برای هضم غذا در طب سنتی
یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه نحوه خوابیدن به هضم غذا کمک میکند, گفت: بعد از غذا افراد ابتدا چند دقیقه به پهلو راست بخوابند و بعد چند دقیقه به پهلو چپ بخوابند. همچنین احساس خواب آلودگی و کسالت به دلیل صعود بخارات معده به سمت مغز است.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|جمعه 19 تير 1394برچسب:,
|
تنظیم برنامه مطالعه
از آنجا که به عنوان دانش آموز و دانشجو کارهای زیادی دارید، بهتر است برای فعالیتهای روزمره خویش ( کار، تفریح، مطالعه، استراحت) برنامههای حساب شدهای داشته باشید تا هر کاری را به موقع انجام دهید.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:,
|
تسکین درد مفاصل با شبکه گرمکن نقرهای
دانشمندان کرهای و آمریکایی شبکهای توری از جنس نقره با کاربرد گرمایی با قدرت باتری طراحی کردهاند که به افراد دچار آسیبهای مفصلی کمک میکند بخش آسیبدیده را گرم نگهداشته و درد آن را تسکین دهند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، این شبکه توری از نانو سیمهایی زنجیرهای از جنس نقره تشکیل شدهاند که بین دو عایق قرار گرفته و لایههای ارتجاعی گرما را انتقال میدهند. هم سیمها و هم لایههای کشباف قابل ارتجاع بوده و قابلیت منبسط شدن و کشیدگی دارند تا بتوان در قسمتهای مختلف بدن همچون زانو و مچ از آن استفاده کرد.
از فناوری بکار رفته در این محصول میتوان در لباس گرم اسکی و یا گرمکن صندلی خودرو نیز استفاده کرد.
http://isna.ir/fa/news/94041508659
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:,
|
آشکارسازی ساختار گریزپای پروتئین موجود در ویروس اچآیوی
دانشمندان دانشگاه میسوری تصویری شفاف از ساختار نوعی پروتئین گریزپای موجود در ساختار ویروس اچآیوی ارائه دادهاند.پوسته این پروتئین به عنوان نوعی شنل نامرئی عمل میکند و اطلاعات ژنتیکی (ژنوم) ویروس اچآیوی را پنهان میکند.
این موضوع به توضیحدادن نقش حیاتی این پروتئین در چرخه عمر ویروس کمک میکند.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:,
|
شناسایی زودهنگام سرطان با نانوذرات آهن
شرکت آپوسل با استفاده از نانوذرات آهن و کانالهای میکروسیالی موفق به ارائه روشی برای شناسایی سلولهای سرطانی از سیستم گردش خون شده است. این شرکت نتایج یافتههای اخیر خود را در دو کنفرانس مختلف ارائه کرده است.
در این مقاله نتایج مربوط به آزمونهای انجام شده در مراحل اولیه و بعدی سرطان پستان با استفاده از این فناوری ارائه شده است. هر چند که باید تعداد آزمایشهای بیشتری برای این کار انجام شود اما نتایجی که تاکنون به دست آمده رضایتبخش بوده است.
تولید برخی زیستمولکولهای مرتبط با سرطان میتواند به عنوان عاملی برای شناسایی این بیماری باشد.
http://isna.ir/fa/news/94041709404
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:,
|
مصرف بیش از حد ویتامین A مقاومت بدن را در برابر میکروبها کم میکند
مصرف بالای ویتامین A میتواند با کاهش تولید پروتئینهایی که علیه میکروبها مبارزه میکنند، نتیجهای منفی را بر سلامتی بر جای بگذارد.
طی این پژوهش محققان گروهی از سلولهای ایمنی جدا شده از افراد را با ویتامین آ تحریک کردند و متوجه شدند که این سلولها میزان اندکی از سیتوکینها را تولید میکنند. سیتوکین پروتئینی اساسی است که در دفع میکروبها کمک میکند.
http://aftabnews.ir/fa/news/307023/
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:,
|
موفقیت محققان کشور در شناسایی تک سلول سرطانی در اولین مراحل بیماری
محققان دانشگاه تهران مکانیزم جدیدی را به عنوان یک سیستم تشخیصی در حوزه شناسایی سلولهای سرطانی معرفی کردهاند که قادر است بدون استفاده از نشانگرهای شیمیایی، سرطانی بودن یک تک سلول را با استفاده از کاوشگرهای متشکل از نانولولههای سیلیکونی، در مراحل آغازین بیماری شناسایی کند.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:,
|
چرا همه رزها خوشبو نیستند؟
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، این تحقیق که در خصوص شیمی رایحه رزها انجام شده، نشان میدهد که یک مسیر بیوشیمیایی در گلبرگهای گیاهان وجود دارد که بوی خوش تولید میکند. این مسیر میتواند به واریتههای رز که فاقد بوی خوش هستند، مجددا معرفی شود.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:,
|
چقدر همراه غذا مواد سرطانزا میخوریم؟!
دکتر قباد محمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه استفاده از کودهای شیمیایی در کشور تقریبا با میانگین جهانی برابر است، گفت: خطری که در زمینه کودهای شیمیایی وجود دارد، استفاده بیش از حد از نیترات است.
وی اظهار کرد: بالا رفتن نیترات در محصولات کشاورزی مانند سبزیجات و میوهجات احتمال سرطانزایی محصول را افزایش میدهد.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|جمعه 12 تير 1394برچسب:,
|
این غذاها را افطار بخورید
مریم صالحی کارشناس ارشد تغذیه ، در گفتوگو با ایسنا گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است با فاصله 2 ساعت بعد از افطار، شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|پنج شنبه 11 تير 1394برچسب:,
|
نکاتی برای رفع تلخی دهان در ماه رمضان
برخی از روزه داران در ماه رمضان دچار احساس تلخی در دهان میشوند که با چند توصیهی ساده میتوان این تلخی را تاحد زیادی بر طرف کرد.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: برخی از روزه داران در ماه رمضان دچار احساس تلخی در دهان میشوند که علت آن این است که .....
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|سه شنبه 9 تير 1394برچسب:,
|
بدنتان شکل سیب است یا گلابی؛این ورزش ها را انجام دهید
سلامت نیوز:حتما" شما هم راجب به انواع شکل بدن و ویژگی های آن ها چیزهای شنیده اید. مانند شکل بدن سیب یا گلابی و اطلاعاتی در خصوص نحوه توزیع چربی در این نوع شکل ها. اما در این مطلب علم ورزش برای این نوع شکل های بدن بهترین تمرینات پیشنهاد شده را معرفی می کند.
نوشته شده توسط | لينک ثابت
|دو شنبه 8 تير 1394برچسب:,
|
انيميشن واكنش مرحله روشنايي
برای مشاهده انیمیشن روی تصویر کلیک کنید
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|شنبه 6 تير 1394برچسب:,
|
انیمیشن دستگاه گوارش
برای دیدن فیلم مربوطه برروی عکس کلیک کنید
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
| 6 تير 1394برچسب:,
|
در مراحل ساخته شدن پلی پپتیدی با n آمینو اسید:
- با در نظر گرفتن کدون پایان، (n+1) کدون در ترجمه شرکت دارند
- کدون آغاز (کدون شماره 1) در جایگاه A قرار نمی گیرد و کدون پایان (کدون شماره n+1) در جایگاه p قرار نمی گیرد؛ بنابراین n کدون (از کدون شماره 1 تا کدون شماره n ) در جایگاه pو n کدون (از کدون شماره 2 تا کدون شماره n+1) در جایگاه Aقرار می گیرد.
- تعداد tRNA های قرار گرفته در جایگاه P برابر با تعداد آمینواسیدها (n) است و تعداد tRNA های قرار گرفته در جایگاه A از تعداد آمینواسیدها یکی کمتر (n-1) است.
- تمامی وقایع مرحله ادامه ترجمه، (n-1) بار انجام می شوند و مثلا ریبوزوم (n-1) بار بر روی mRNA حرکت می کند.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
| 6 تير 1394برچسب:,
|
انیمیشن های زیستی پیش دانشگاهی روی دانلود کلیک کنید.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
| 6 تير 1394برچسب:,
|
بازتاب مردمک چیست؟
هنگامی که نور زیاد است ماهیچه های مردمک چشم منقبض می شوند تا اندازه آن کوچک شود. این کار مانع از رسیدن نور زیاد به چشم و آسیب به قسمت های داخلی حساس آن می گردد. شبکیه به نور بسیار حساس است.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
| 6 تير 1394برچسب:,
|
روغن "پومیس" غیرمجاز اعلام شد
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، روغن خوراکی "پومیس" را غیرمجاز معرفی نمود و از مردم خواست از خرید آن خودداری کنند.
به گزارش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران، دکتر هدایت حسینی در خصوص روغن غیر مجاز پومیس، گفت: یکی از بدترین نوع روغن ها در فرایند تهیه روغن زیتون، روغن استخراج شده از تفاله زیتون است و طرز تهیه آن نیز بدین صورت است که ...
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|شنبه 6 تير 1394برچسب:,
|
در ماه رمضان از مصرف چای سبز خودداری شود
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و متخصص کلیه و مجاری ادراری گفت: به تمام روزه داران توصیه می شود که در ماه رمضان از مصرف چای سبز خودداری کنند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایرنا ، محمد ناتمی اظهار داشت: مصرف چای سبز با توجه به ویژگی های خاص آن و با توجه به محدودیت مصرف مایعات در طول مدت روزه داری، سبب افزایش غلظت ادار می شود و از همین رو مصرف آن در ماه رمضان توصیه نمی شود.
نوشته شده توسط یحیی رضائی 09168912846 | لينک ثابت
|شنبه 6 تير 1394برچسب:,
|
از تب کریمه کنگو نترسید؛ مراقب باشید
در تب کریمه کنگو همه چیز زیر سر کنه هاست. کنه عامل اصلی انتقال است ولی دا م ها اگر آلوده شوند، علائمی ندارند و قابل تشخیص توسط دامپزشک و دامدار نیستند مگر با آزمایش خون. ویروس بیماری مسری است.
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان زیستکده قلعه تل و آدرس bioglt.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.